NYHET

Jen Atkin sin kolleksjon for Beauty Works har en høy kvalitet og en fantastisk garanti på hele 9 måneder! Det følger med et garantikort med håret med intruksjoner for service og pleie. Dette følges hele veien av oss på Eco Cult og gir deg trygghet som kunde.

Hvem bruker løshår fra Beautyworks ? Kim Kardashian , Khloe Kardashian , Kendal Jenner, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Chrissy Teigen, Kelly Rowland er blandt noen av Hollywoods største kjendiser som er spottet med Jen Atkin sine Beauty Works extensions. Kanskje ikke så snodig siden Jen er "In House" frisør for Kardashian klanen Se alle de flotte bildene på vår instagram her

Teknikker


Invisi tape : Tape extensions satt på med den klassiske sandwitch metoden . Toppen av feste er dekket med håndknyttede hårstrå for et usynlig resultat.

Invisi weft: En tynn remse festet på silikon tresse som gjør at weften sitter flatt inntil hodet. En pakke Invisiweft inneholder 120 gram med hår i 50 cm lengde . Skal holde til et normalt tykt hår med ca 10 cm forlengelse ( kan legge til en pakke med Invisitape i front om nødvendig )

Invisi clip in: En pakke clip in sydd på silikon tresse som gjør at clip in sitter flatt inntil hode for et naturlig og vakkert resultat

Salong Only

Jen Atkin tilbyr Invisi-Weft & Invisi-Tape Extensions i 20 forskjellige unike farger. Alle som jobber i vår salong er kurset i de forskjellige teknikkene Beauty Works tilbyr . Her kan man velge weft eller tape men vi kan også kombinere de begge for et fantastisk resultat.

Powered by: Bloc