Great Lengths Hair extensions

Eco Cult er spesialister på løshår og har over 20 års erfaring. Med etisk handlet hår fra Great Lengths blir resultatet naturlig vakkert. De fleste av våre frisører er sertifisert og kurset i flere extensions teknikker som sørger for at påsettningen av extensions ikke vil skade ditt eget hår.

Great Lengths er verdens ledene extension leverandør og de setter kvalitet og etiske verdier svært høyt. Les mer om Great Lengths her

Hair extension har flere bruksområder… Volum, forlenging av lugg, fylde, fashion farger, farge effekter og ikke minst langt fyldig og vakkert hår.


Teknikker:

Keratin fester. Der vi fester et og et pungt. kommer i lengde 30,40,50 og 60cm

Multisonic. 5 og 5 pungt blir festet med ultralyd og lufttrykk. Kommer i lengde .20,30,40 og 50cm.

Tape extension. Vår tape settes på med kun en side og safty band under. Noe som gjør at håret får en mer naturlig flyt og look. Passer utmerket til den fine nordiske hårtypen. Kommer i 25,30,40 og 50cm.

Hårkvaliteten er lett bølget og passer stort sett til alle hårstrukturer. For de som ønsker glatt hår kan Kashmir hår spesial bestilles.

Vi tilbyr uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon. Der får du pris og veiledning på hvilken metode som er best for ditt hår. Da prisene varierer mye fra ønsket lengde og mengde er dette noe vi kun oppgir ved konsultasjon.


Powered by: Bloc