GET TO KNOW ME

Postet av Annette Solli Thunestvedt den 10. Jul 2017

Jeg ble født en stormfull desembernatt i 1991... Neeida, vi skal ikke dra'n så langt tilbake!


Hei!

Jeg heter Annette, er fra Furnes (Hedmarken) og Grimstad, og er lærling på Eco Cult. Jeg har vært lærling i 1,5 år, og har 1,5 år igjen av lærlingstiden min.

Jeg studerte frisørfaget ved Adam og Eva skolen høsten 2015, var utplassert på Eco Cult, og fikk deretter lærlingplass. Innen mine 1,5 år har jeg rukket å være med på utrolig mye gøy! Og det er takket være de 4 fine damene som eier salongen, som alltid står på for at vi skal være fremst, oppdaterte, noe utenom det vanlige, og synlige i det store havet av frisørsalonger i Oslo! Vi har hatt flere eventer på jobb, både private og offentlige, og vi blir i ny og ne leid inn til andre eventer for styling og BraidBar (som vi også har i salongen). Så hverdagen min er aldri kjedelig!


Men, det jeg elsker over alt i yrket mitt, og vil fortelle og vise frem i dag er MAKEOVERS! Det å kunne forandre noens uttrykk fullstendig er så utrolig gøy! Ikke bare uttrykket dem utgir ovenfor alle andre her i verden, men også hvordan dem selv føler seg selv. Vi som frisører kan faktisk få folk til å føle seg mere som seg selv, kun ved å endre hårfarge og fasong. Er ikke det fantastisk?! Jeg synes det er vanvittig kult. Det å se ansiktsuttrykket på en person når man er ferdig, og de bare: ¨WOW!¨ Det er den kuleste følelsen i verden, for meg hvertfall. Spesielt siden jeg selv ofte har følt at utseende mitt ikke har passet helt til personen jeg føler jeg er på innsiden, er det så godt å kunne gjøre det for andre også!

Det er så utrolig mange måter man kan få folk til å føle seg som seg selv! Enten om det er en klipp, farge, extensions, barbering, keratinbehanding.. Så, jeg slenger med ett par bilder av noen makeovers jeg har gjort :) Enjoy!


FØR/ETTER

Klipp.
FØRETTER

Barbering med kniv og klippFØR/ETTER

Farge og klipp. Barbert i nakken med kniv.Dette er bare en liten smakebit, er du nyskjerrig på flere av arbeidene mine, så stikk innom Instagramen min, og følg meg gjerne da vel :) @annette.ecocult


Du kan også gjerne følge salongen's Instagram: eco.cult for å se arbeid fra alle i salongen, og delta på konkurranser når vi har det :)


Ha en super sommer!! :D

Later!

- Annette0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Annette Solli Thunestvedt

Powered by: Bloc