Camilla Eggum Eldegard

Camilla Eggum Eldegard

Grønn salong - En Trend

Postet av Camilla Eggum Eldegard den 7. Des 2016

GRØNN SALONG - EN TREND

Fokuset på miljøet og bærekraftighet i samfunnet blir bare større og større. Vi tenker over hva vi spiser, hva vi bruker av skjønnhetsprodukter, søppelsortering, resirkulering, hvordan vi reiser og mye mer. Det er trendy å være miljøvennlig.


Grønn salong har også blitt en trend. Men hva defineres som en grønn salong? Må alt være 100% økologisk? Helt uten kjemikalier? Nei, ikke helt..


Hva gjør Eco Cult til en grønnere salong?

Våre produkter.

Eco cert produkter fra BioA+Oe 97% rent.Forurensing som sprøytemidler, kjøttproduksjon,drivstoff utslipp ,plastikk, overforbruk o.l utgjør en stor del av dagens problem. Hva kan vi gjøre som bedrift og hva kan du gjøre som forbruker? De små tingene er også viktig.

Alle våre produkter er fri for giftige kjemikalier, men slett ikke alle kjemikalier er giftige eller skadelig for miljøet. Faktisk så trenger vi kjemikalier for at produktene skal holde seg og å fungere. De forhindrer at vi kaster og sløser og dermed reduserer overforbruket. De aller fleste ingredienser i våre produkter er økologisk dyrket og renhetsprosenten er svært høy.

Vi tenker grønt så langt det lar seg gjøre uten at det går utover kvaliteten.


Rahua 95% rent

Philip Martin`s Hår og Hudpleie. 80-97% rent

Eco Cult oppfordrer alle til å resirkulere, sortere søppel og å velge økologisk. Vær bevisste. Tenk grønt! Vær TRENDY!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc