Linni Meister at Eco Cult

Postet av Tamra Myhre den 13. Sep 2017Når man ønsker å ha en annen farge på håret sitt enn hva man har fått fra naturens side, og lengre hår, krever det en del vedlikehold. 

Først freshet vi opp fargen til Linni ved å lysne etterveksten med bleking siden hun har en naturlig mørk ettervekst, slik at hun fikk tilbake feeling av å være 100% blond igjen. Når man bleker ett typisk nordisk hår, blir som regel resultatet ganske gult. For å få bort denne fargen må vi gå over med en fargeskyll for å korrigere gulfargen og oppnå resultatet man ønsker. I dette tilfelle ønsket vi ett kaldere resultat. 

Linni har også extensions. På Linni har vi valgt tape extensions fra Beauty Works, i den lengste lengden de har, 55cm. Dette må heises opp ca hver 3-4 uke, så vi tok det at før farging, og satte det på igjen når fargen var ferdig. Fordelen med tape er at man kan ta det av, for å heise det samme håret opp igjen. Håret har en garanti på hele 9 mnd. 

Vi har et fantastisk utvalg av forskjellige lengder og farger i tape. Beauty Works er et kjent merke i USA for stylister som, Jen Atkin. Hun har i tillegg samarbeid med BW, og vært med å produsert flere av extensions-fargene vi har i salongen. 


Her ser dere før og etter bilder av behandlingen. Det å fjerne etterveksten gjør mye med looken. 

Ønsker du time, så ring inn til salongen på 22550740. Oppgir du rabattkoden " LINNI " får du 10% avslag på alle typer behandlinger (gjelder kun nye kunder på extensions). Tilbudet gjelder ut September, så dette er en super mulighet til å freshe opp fargen til høsten, eller få vakkert havfrue-hår slik som Linni ! 

- TAMRA


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc