Våre nye kosmetiske sykepleiere Aija og Liilia

Postet av Eco Cult den 18. Sep 2020

Eco Cult presenterer våre nyeste medlemmer Aija og Liilia som er kosmetiske sykepleiere med bred erfaring. De spesialiserer seg på Trådløst, øyenbryns løft "Fox eyes", Rynkebehandlinger, Fillers, PMU, Hud behandlinger, Profhilo, Hyalase, Dermapen og Microneedling samt Hårfjerning.

Instagram: @liilia_kosmetisk_sykepleier  @kosmetisksykepleieraija

Book time på :  https://bestill.timma.no/hlb


0 Kommentar

TRYGG SALONG

Postet av Eco Cult den 24. Apr 2020Nå nærmer det seg reåpning av Eco Cult ✨Mens vi venter kan du se hva vi skal gjøre for at du skal komme til en trygg salong.💖HVA GJØR VI?✅REN SALONG🏩Salongen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater.✅REN BEHANDLING💇🏼‍♀️Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Det kan være smitte av Covid-19-virus i hår, som kan videreføres til hendene. Vi anbefaler at kunde vasker hår i salong.✅OPPDATERT SMITTEVERNKUNNSKAP🦠Våre ansatte kurses i smittevern.Trygg salong er ikke en motsetning til et fantastisk resultat! Å være hos oss skal være en opplevelse! Tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg. Vi trenger likevel litt hjelp av deg for at ingen skal bli smittet i våre salong. 
💖HVA GJØR DU?⛔️KOM FRISK!Kom ikke til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri!⛔️HOLD AVSTAND!Folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kundene i salongen.⛔️VASK HENDENE!Alle kundene skal vaske eller rengjøre hendene sine med Antibac ved ankomst!⛔️IKKE BRUK MOBILEN!📱🚫Mobiltelefonen er en potensiell smittekilde, og skal ikke brukes mens man er i salongen. Ta gjerne med en god bok📖 eller egene blader 📰💕TA MED 🥤☕️🥜Egen drikke / snacks  . Vi har dessverre ikke lov til å servere drikke og snacks inntil videre. Vi har heller ikke lov til å ha magasiner 🗞📖MØT OPP TIL AVTALT TID⏰ Vi setter opp en hyggelig venteplass utenfor , men FHI og vi ønsker at alle kunder skal komme på tiden.


0 Kommentar

Powered by: Bloc